Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با برپایی نمایشگاه خودرو ۱۴۰۱ تهران، شرکت "آرین پارس موتور" برای نخستین‌بار از لاماری ایما رونمایی عمومی کرد. خودرویی که در عین طراحی متهورانه و خشن، می‌تواند جذاب و جوان‌پسند باشد و نیازهای خانواده‌های ایرانی به یک خودروی به روز با امکانات و توان مناسب را برآورده سازد.

شرکت آرین پارس موتور، همزمان با اعلام شرایط فروش لاماری از طریق سامانه فروش یکپارچه تخصیص خودرو و اعلام قیمت رسمی ۹۸۹ میلیون تومان برای این محصول جدید، در نمایشگاه خودرو تهران ۱۴۰۱، برای نخستین‌بار از لاماری ایما رونمایی عمومی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
برندی که به گفته "علی موسوی‌خرم" مدیر فروش برند لاماری، متعلق به شرکت آرین پارس موتور است. این شرکت در سال جاری تولید و عرضه سه هزار و ۵۰۰ دستگاه از این خودرو را در برنامه دارد و در تلاش است تا سال آینده این رقم را به دو برابر افزایش دهد.
موسوی‌خرم در همین زمینه افزود: شرکت آرین پارس موتور زیر مجموعه هلدینگ آرین‌ است که از سال ۹۰ با واردات و نمایندگی شرکت میتسوبیشی ژاپن در کشور فعالیت خود را آغاز کرد، اما از سال ۹۶ به دلیل ممنوعیت واردات خودرو وارد مقوله تولید شد.
وی با اشاره به تجهیز خط تولید کارخانه شهر خمین از سوی این شرکت، خاطرنشان کرد: در ادامه با ایجاد برند لاماری به دنبال خودرویی خاص بودیم که از لحاظ ظاهر، قدرت و کیفیت بتواند نظر مردم را به خود جلب کند و در نهایت به لاماری ایما رسیدیم که یک خودروی اس. یو. وی کلاس C است.

 مشخصات فنی لاماری ایما
مدیر فروش برند لاماری در بیان مشخصات فنی لاماری ایما اظهار داشت: لاماری ایما را می‌توان قوی‌ترین کراس‌اور ۱.۵ لیتری بازار ایران قلمداد کرد، زیرا توان ۱۹۵ اسب‌بخاری و گشتاور ۲۸۵ نیوتن‌متری آن دست‌کم روی کاغذ بی‌رقیب است. این پیشرانه نیز با فناوری میتسوبیشی ژاپن توسعه پیدا کرده است. جعبه‌دنده لاماری هفت سرعته دوکلاچه تر و سیستم انتقال قدرت آن FWD محور جلو است.
وی ادامه‌داد: از دیگر اطلاعات فنی این خودرو می‌توان به کم مصرف بودن و باک ۵۵ لیتری آن اشاره کرد و فضای قسمت بار آن ۴۸۰ لیتر برآورد شده است.
موسوی‌خرم خاطرنشان کرد: لاماری ایما در سال ۲۰۲۱ در بازار جهانی عرضه شده و از امکانات و طراحی به‌روزی برخوردار است.
وی یادآور شد: آرین پارس موتور در نظر دارد تا پایان سال از دو مدل خودروی دیگر شامل یک SUV کلاس B و همچنین یک سدان کلاس C رونمایی کند.
مدیر فروش برند لاماری بیان‌داشت: ۲۵ نمایندگی در سراسر کشور که خودروهای میتسوبیشی را تحت پوشش خدمات خود دارند به امر خدمات پس از فروش خودروی ایما خواهند پرداخت و امیدواریم تعداد این نمایندگی ها در آینده نزدیک به دو برابر افزایش یابد. همچنین تامین قطعات به میزان نیاز در زمینه این خودرو انجام شده است.
وی یادآور شد: تولید این خودرو با تیراژ یاد شده اشتغال زایی مستقیم ۵۰۰ نفر را به دنبال داشته و امیدواریم با حمایت سازمان های ذیربط امکان ایجاد فرصت های شغلی دوچندان فراهم گردد.
وی توضیح داد: قیمت گذاری این خودرو در شرکت آرین پارس موتور  مطابق با دستورالعمل های قیمت‌گذاری سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان و با رعایت همه ضوابط آن صورت پذیرفته است.
موسوی خرم تصریح کرد: اولین فروش لاماری ایما با همکاری وزارت صمت و بارگذاری بخشنامه فروش در سامانه یکپارچه تخصیص خودرو از سه‌شنبه هفته جاری (۲۷ اردیبهشت‌ماه) و از طریق فرآیند قرعه‌کشی آغاز شد که به دو شیوه فروش فوق العاده با قیمت قطعی ۹۸۹ میلیون تومانی و تحویل ۹۰ روزه و پیش فروش عادی با قیمت علی الحساب و موعد تحویل ۱۲۰ روزه ارائه شد.

آپشن‌های لاماری ایما
برپایه این گزارش، در کاتالوگ رسمی این خودرو به تجهیزات استانداردی مانند سیستم تهویه اتوماتیک با پاکسازی هوای کابین، کروز کنترل تطبیقی، سیستم ورود و استارت بدون کلید، درب صندوق برقی، رادار پارک جلو و عقب، دوربین ۳۶۰ درجه، سیستم پایش فشار باد تایرها، سیستم کنترل کشش، سیستم کنترل پایداری، ترمز کمکی، سیستم نگهدارنده در سربالایی، سیستم کمکی در سرازیری، نورپردازی داخلی با ۶۴ رنگ، ۶ کیسه هوا، پاور ویندوز، سانروف، سیستم صوتی مجهز به نویگیشن، سیستم تشخیص صدا، سقف پانوراما، تریم داخلی چرم مصنوعی، صندلی برقی راننده ۶ حالته، رینگ آلومینیومی ۱۹ اینچی و فرمان کمکی برقی اشاره شده است.

 

*** محتوای این مطلب تبلیغاتی است.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: فروش فوق العاده ، قرعه کشی خودرو ، خودرو

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: فروش فوق العاده قرعه کشی خودرو خودرو موسوی خرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۷۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های زیست‌محیطی در توسعه هوش مصنوعی

هوش مصنوعی مولد نگاه نوآوران و کارآفرینان را به خود جلب کرده است و آنها به‌خوبی می‌دانند که چنین فناوری می‌تواند چه تغییرات شگفتی در جهان کنونی خلق کند. بااین‌حال، در پشت‌صحنه چنین تکنولوژی، چالش‌های مهمی نهفته است که می‌توانند تهدیدی برای پیشرفت آن باشد و منجر به ایجاد بحران‌های جهانی انرژی شود. با حضور هرچه بیشتر هوش مصنوعی در تاروپود صنایع مختلف، نگرانی‌ها در مورد به‌کارگیری بی‌رویه انرژی توسط هوش مصنوعی و عدم پایداری آن افزایش یافته و کارشناسان رویکرد‌های متفاوتی برای حل این معضل پیشنهاد می‌دهند.

دیتاسنتر‌های (Data centers) توسعه‌یافته توسط غول‌های فناوری مانند آلفابت، مایکروسافت و آمازون که به‌منظور ارائه خدمات ابری استفاده می‌شوند، تنها حدوداً ۱ الی ۲ درصد از مصرف انرژی جهانی را به خود اختصاص داده‌اند. همچنین این شرکت‌ها هم‌زمان با افزایش میزان کارکرد سیستم‌ها، بهره‌وری انرژی را در این مراکز بهبود بخشیده‌اند و با سرمایه‌گذاری عظیم در بحث انرژی‌های پاک، اثرات زیست‌محیطی دستگاه‌های خود را کاهش داده‌اند. البته لازم به ذکر است که تلاش‌های این شرکت‌ها برای تقویت سیستم‌ها و بهره‌وری مفید انرژی همچنان ادامه دارد. 

هوش مصنوعی

بااین‌حال، ظهور هوش مصنوعی مولد چالش‌های جدیدی را ایجاد کرده است. برای مثال، پردازشگر‌های گرافیکی (GPU) در ChatGPT، انرژی زیادی را مصرف می‌کنند و طبق گفته «کریستوفر ولیس» از کمپانی Equinix (شرکت اجاره‌دهنده دیتاسنتر)، یک سرور استاندارد با مقیاس بالا، پیش از حضور هوش مصنوعی حدود ۱۰ الی ۱۵ کیلووات انرژی مصرف می‌کرد، درحالی‌که این رقم با حضور هوش مصنوعی به ۴۰ الی ۶۰ کیلووات در هر رَک (rack) افزایش می‌یابد؛ البته مصرف بالای انرژی محدود به محاسبات دستگاه‌ها نیست و سیستم‌های خنک‌کننده نیز برای رک‌های GPU‌ها به انرژی قابل‌توجهی نیازمندند. همچنین استفاده از مدل‌های زبانی مانند GPT-۴ در زمینه‌های گوناگون، از تحقیقات گرفته تا فعالیت‌های خلاقانه تولید محتوا، می‌توانند به افزایش بیشتر فشار در شبکه منجر شوند. (به عنوان مثال، یک سرچ ساده در ChatGPT می‌تواند ۱۰ برابر بیشتر از جستجو در گوگل انرژی مصرف کند.)

آژانس بین‌المللی انرژی می‌گوید میزان مصرف انرژی دیتاسنتر‌ها تا سال ۲۰۲۶ ممکن است به ۲ برابر میزان دو سال پیش افزایش یابد و انتظار می‌رود که طی این بازه زمانی، این دستگاه‌ها یک‌سوم مصرف انرژی ایالات‌متحده را به خود اختصاص دهند. همچنین «رنه هاس»، مدیر اجرایی آرم (Arm)، طی گفتگو با وال استریت ژورنال بیان کرد که تا پایان دهه فعلی میلادی، دیتاسنتر‌های هوش مصنوعی می‌توانند تا ۲۵ درصد کل برق آمریکا را به خود اختصاص دهند؛ البته وی درحالی این ادعا را مطرح کرده که مصرف فعلی این سیستم‌ها حدود ۴ درصد یا کمتر است. 

پیچیدگی‌های مصرف انرژی در آمریکا 

ظهور هوش مصنوعی مولد هم‌زمان با ایجاد فرصت‌های اقتصادی متعدد، مصرف انرژی بالایی را هم می‌طلبد؛ درحالی‌که کاربران و سرمایه‌داران رؤیای استفاده حداقلی انرژی را در سر دارند. این تفکر در سایر بخش‌ها نیز قابل مشاهده است. برای مثال، بسیاری از مشتریان می‌خواهند انرژی خودروهایشان زیرو کربن (بدون کربن) باشد و منابع دیگری را برای انرژی دستگا‌ه‌هایشان جستجو می‌کنند. 

از طرفی، گسترش شبکه‌ها دیگر چالش پیش‌روی کمپانی‌هاست. علی‌رغم حمایت کاخ سفید، ساخت سریع ظرفیت‌های تجدیدپذیر جدید برای شرکت‌ها آسان نیست و آنها از مشکلات متعددی در زنجیره تأمین رنج می‌برند. طبق برخی محاسبات، تحویل ترانسفورماتور‌ها سه سال طول می‌کشد و همین‌طور افزایش هزینه پروژه‌های بادی و خورشیدی، تأمین مالی آنها را دشوار ساخته است.

چه باید کرد؟ 

شکی نیست که ادامه وضعیت فعلی، بحران‌های زیست‌محیطی و انرژی متعددی را رقم خواهد زد؛ درنتیجه صنعت حال‌حاضر به راه‌کار‌های نوآورانه و خلاق نیاز دارد. یکی از رویکرد‌های احتمالی، بهبود بهره‌وری پردازشگر‌های گرافیکی است. درحال‌حاضر انویدیا به‌عنوان تأمین‌کننده عمده قطعات در این زمینه، ادعا کرده که بهره‌وری لازم را در جدیدترین سرور‌های هوش‌مصنوعی خود اعمال کرده است و این روند را ادامه می‌دهد. بااین‌حال، ساخت تراشه‌های کارآمدتر می‌تواند به افزایش مصرف انرژی ختم شود و دوباره مشکل ایجاد کند. 

«آرون دنمن» از شرکت Bain، پیشنهاد می‌کند که مدعیان حوزه فناوری از منابع مالی خود برای کمک به شرکت‌های حوزه برق جهت رفع محدودیت‌های این شبکه خرج کنند. او با اشاره به افزایش تقاضا برای مصرف انرژی در زمان‌های اوج مصرف، از الزام بهره‌مندی از نیروگاه‌های پشتیبان آماده گفت. بااین‌حال، این نیروگاه‌ها احتمالاً با گاز طبیعی کار می‌کنند که با اهداف زیست‌محیطی شرکت‌های بزرگ در تضاد است.

کمبود احتمالی انرژی‌های تجدیدپذیر هزینه‌هایی را به‌همراه خواهد داشت. علی‌رغم عدم آشنایی با نحوه درآمدزایی از هوش مصنوعی، مردم می‌دانند که حضور پردازشگر‌های گرافیکی سدی بزرگ در بهره‌وری انرژی محسوب می‌شوند. اگر هزینه‌های انرژی افزایش یابد، توسعه هوش مصنوعی و فناوری‌های نوین نیز با اختلال روبه‌رو خواهد شد. از طرفی دیگر، «سم آلتمن» و همکارانش در OpenAI، به‌کارگیری شکافت هسته‌ای را به‌عنوان یکی از راه‌های تأمین انرژی مصرفی سیستم‌های هوش مصنوعی در سر دارند. بااین‌حال، باید منتظر ماند و دید که مسیر توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر چگونه پیش خواهد رفت و آینده هوش مصنوعی مولد به‌عنوان یک فناوری کاربردی چگونه خواهد بود.

منبع: دیجیاتو

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • چالش‌های زیست‌محیطی در توسعه هوش مصنوعی
  • فروش برق با نرخ‌های جذاب در بورس انرژی
  • نگاهی به فصل دوم مسابقه معمایی موزیکال «صداتو» / نغمه‌ای در دل معمای موسیقی
  • حیله غیراخلاقی تولیدکنندگان معروف تنقلات برای فروش بیشتر
  • ارتقای شاخص‌های ایمنی صادرات در شرکت پایانه‌های نفتی ایران
  • تمدید قرارداد مربی تیم فوتسال گیتی پسند اصفهان
  • شاخص‌های ایمنی صادرات در پایانه‌های نفتی ارتقا یافت
  • اینترنت فورجی به قمر زمین می‌رود
  • افزایش ارزش صادراتی گروه محصولات غیرخودرویی ایران‌خودرو
  • تولید سالانه ۴۰۰ هزار اکسل خودرو در واحد صنعتی دانش بنیان چهارمحال و بختیاری