Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - ميتسوبيشي اوتلندر که پيش از اين توسط شرکت آرين موتور پويا در دو نسخه قبل از فيس ليفت و بعد از فيس ليفت نسل سوم آن در ايران عرضه شده بود. حال سومين مدل از اين خودرو که از قواي محرکه هيبريدي سود مي برد، امروز به صورت رسمي توسط اين شرکت معرفي و رونمايي شد.

تفاوت اين SUV با ديگر خودروهاي هيبريدي در اين است که از سيستم موسوم به Plug-in بهره مي برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بدين معنا که شما مي توانيد باتري هاي خودرو را به صورت مجزا و با اتصال آن به پريز برق شارژ کنيد. در واقع خودروهاي هيبريدي به صورت کلي به دو دسته با قابليت شارژ مستقيم باتري و شارژ غير مستقيم باتري تقسيم مي شوند.

پيش از اين اکثر خودروهاي هيبريد وارد شده به کشور ما از دسته دوم بوده اند و بايد اوتلندر PHEV را دومين خودروي عرضه شده در ايران با قابليت شارژ مستقيم باتري همانند خودروهاي تمام الکتريکي همچون تسلا قلمداد کرد. پيش از اين بي ام و I8 که در تعداد بسيار محدودي در کشور ما عرضه شده به اين قابليت مجهز بود.

در هر صورت ميتسوبيشي اوتلندر را بايد پر فروش ترين خودروي Plug-in-hybrid دانست و اين خودرو را در بيش از 48 کشور جهان عرضه مي کند. به گونه اي که اين خودرو از زمان رونمايي جهاني آن در سال 2013 تا سال 2015 بيش از 90 هزار دستگاه فروخته است. اين SUV از محبوبيت بسيار خوبي در اروپا برخوردار است و به دليل مصرف بسيار پايين سوخت مورد استقبال واقع شده است.

در بخش قواي محرکه اين خودرو يک موتور 2 ليتري 4 سيلندر بنزيني نقش قواي محرکه درون سوز را ايفا مي کند و دو موتور الکتريکي در محور جلو و عقب آن قرار گرفته است که توسط پک باتري 12 KWh ليتيوم يوني تغذيه مي شود و جعبه دنده CVT نيز وظيفه انتقال قدرت موتور درون سوز را دارد. به گونه اي که در حالت تمام برقي اين خودرو مي تواند بردي معادل 50 کيلومتر را بدون دخالت موتور بنزيني طي کند.

باتري ها در بخش زيرين و کف خودرو قرار گرفته اند و همچنين با توجه به استفاده از سيستم بازياب انرژي در حين برداشتن پا از روي پدال گاز، نيرو به صورت معکوس به شارژ باتري ها مي پردازد. براي شارژ کردن اين خودرو دو سوکت خروجي در نظر گرفته شده که يکي از آن ها از طريق برق شهري و ديگري از نوع شارژ سريع که با نام CHAdeMO خوانده مي شود. در حالت معمولي براي شارژ باتري به 5 ساعت زمان نياز است.

موتور بنزيني 119 اسب بخار قدر توليد مي کند و مجموع قدرت موتورهاي الکتريکي به 60 اسب بخار مي رسد.

اوتلندر PHEV تنها خودروي SUV است که شامل مشوق هاي دولتي مي شود. به گونه اي که ميزان گازهاي سمي CO2 خروجي آن حتي کمتر از يک تويوتا پريوس است. به همين دليل در کشوري همچون انگلستان بيش از 5 هزار پوند از بهاي آن توسط دولت اين کشور تقبل مي شود. اين مدل به نسبت مدل معمولي در حدود 200 کيلوگرم وزن بيشتري دارد.

در هر صورت بايد حضور اين خودرو در کشورمان را به فال نيک بگيريم زيرا اوتلندر PHEV مفهوم جديدي از يک خودروي هيبريدي را ارائه مي کند.
اين مدل به دليل استفاده از سيستم هيبريدي قيمت بيشتري به نسبت مدل بنزين سوز دارد و بايد ديد که تعرفه واردات خودروهاي هيبريدي چه سرانجامي خواهد داشت اما واضح است که بهاي اين خودرو بيشتر از مدل معمولي خواهد بود.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۸۶۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری ۵۷ سارق حرفه‌ای خودرو توسط پلیس تهران بزرگ

سردار علی ولی پور گودرزی در حاشیه طرح دستگیری سارقان و مالخران وسایل نقلیه به خبرنگاران گفت: ما به صورت مستمر با شرکت‌های خودروساز داخلی جلساتی را برگزار می‌کنیم که استاندار تهران هم حضور دارند.

وی ادامه داد: در این جلسات نظرات خود را مطرح می‌کنیم تا معایب خودرو‌ها را برطرف کنند و در این راستا تولید برخی خودرو‌ها که امنیت و ایمنی لازم را نداشتند، متوقف شد.

رئیس پلیس آگاهی پایتخت افزود: استفاده از وسایل و تجهیزات الکترونیکی در خودرو‌ها راهکاری برای عدم سرقت خودرو‌ها بوده و سرنخ خوبی برای پیدا شدن وسیله نقلیه است.

سردار ولیپور گودرزی در ادامه افزود: همکارانم طی چند روز گذشته و با تلاش شبانه روزی و با هماهنگی مرجع قضایی افرادی که در سرقت خودرو و محتویات آن نقش داشتند شناسایی و ۵۷ متهم دستگیر شدند.

او ادامه داد: از این سارقان و مالخران تعداد ۲۰ دستگاه خودروی مسروقه و ۱۵ دستگاه موتور و ۲ هزار قطعه لوازم خودرو مسروقه، کشف شد.

سردار ولیپور گودرزی یادآور شد: این طرح‌ها به صورت مستمر و هفتگی در حال انجام است.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • فروش فوری بهمن موتور با رسپکت ۲ ویژه اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • نسل جدید خودروهای برقی چین در راه بازار
  • اظهار نظر یک نماینده؛ سهمیه بنزین در کارت ملی شارژ می‌شود؟
  • جییو 07 ؛ یک سدان عالی از جیلی در آستانه ورود به بازار قرار دارد (+تصاویر)
  • کلید رشد آینده خودرو‌های برقی در کجاست؟
  • دستگیری ۵۷ سارق حرفه‌ای خودرو توسط پلیس تهران بزرگ
  • با ده دقیقه شارژ ۳۲۰کیلومتر رانندگی کنید!
  • خودرو میتسوبیشی پاجرو اسپورت 2024 چه مشخصاتی دارد؟
  • خودرو کی ام سی KMC T9 + مشخصات، تصاویر و قیمت جک T9 پیکاپ
  • زیرساخت استفاده از خودروهای برقی و هیبریدی موجود نیست