Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-04@01:18:33 GMT

عرضه سه خودرو جدید تا پایان سال

تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۲۳۵۶۱۶

عرضه سه خودرو جدید تا پایان سال

مدیر بازاریابی آرین موتور از ابراز تمایل میتسوبیشی برای سرمایه گذاری و تولید در ایران خبر داد و گفت: تا پایان پاییز سه محصول جدید را به بازار عرضه می کنیم.

علی شکوهی در گفت و گو با خبرنگار اقتصاد آنلاین، با اشاره به اینکه برجام تاثیر بسیاری در تعامل با شرکت های خارجی داشته و نباید تاثیر آن را نادیده گرفت، اظهار کرد:اکنون گروه آرین سرمایه با 5 برند بین المللی در قالب نمایندگی رسمی به همکاری می پردازد که این موضوع تاثیر برجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رونمایی از سه محصول جدید در سال جاری

مدیر بازاریابی آرین موتور در ادامه با اشاره به اینکه در سال جاری سه محصول جدید رونمایی می کنیم، تصریح کرد: اوایل پاییز در نظر داریم تا میتسوبیشی اوتلندر PHEV را رونمایی می کنیم که اکنون پر فروش ترین خودرو PHEV در دنیاست و از بهترین محصولات میتسوبیشی به شمار می رود.

وی قیمت این خودرو را در محدوده اوتلندر بنزینی با حدود 10 میلیون تومان اختلاف اعلام کرد و گفت: پس از آن درنظر داریم Eclipse Cross را در نمایشگاه خودرو تهران و یا اواخر آذرماه رونمایی کنیم. شکوهی افزود: در برند دی اس نیز DS 7 که بهترین خودرو نمایشگاه خودروی ژنو 2017 شد و اخیرا نیز به عنوان خودروی رسمی ریاست جمهوری فرانسه معرفی شده بود را در نمایشگاه تهران به بازار عرضه می کنیم.

ابراز تمایل میتسوبیشی برای تولید و سرمایه گذاری در ایران

مدیر بازاریابی آرین موتور در ادامه تاکید کرد: میتسوبیشی نسبت به تولید در ایران تمایل نشان داده و اکنون در حال مطالعه و بررسی سایت های مختلف برای تولید هستیم و امیدواریم بتوانیم در این زمینه هرچه سریعتر به اهداف تعیین شده دست یابیم. به گفته او استقبال از این برند و محصولاتش در بازار ایران موجب شده تا میتسوبیشی به سرمایه گذاری در این بازار تمایل نشان دهد.

تسهیل شرایط فروش

وی در ادامه با بیان اینکه شرایط خرید را برای مشتریان تسهیل کرده ایم، گفت: اکنون دی اس و میتسوبیشی با اقساط 24 و 18 ماهه بدون بهره عرضه می شود و این در حالی است که هیچ شرکت دیگری چنین شرایطی برای عرضه خودرو ندارد.

مدیر بازاریابی آرین موتور به شرایط مناسب فروش محصولات میتسوبیشی و دی اس در ایران اشاره و خاطرنشان کرد: این شرایط به گونه ای بوده که تعداد قراردادهای ثبت شده در سال 1395 در گروه آرین نسبت به سال قبل از آن 5 برابر شد. در سال 96 نیز میزان فروش تا پایان تیرماه معادل نه ماهه سال 95 بوده است.

وی توسعه شبکه خدمات پس از فروش، کیفیت محصولات و تحویل خودرو پلاک شده در زمان کوتاه را از دلایل استقبال از محصولات میتتسوبیشی عنوان و اظهار کرد: این الگو در مورد محصولات دی اس نیز اجرا می شود و می توان ادعا کرد تنها شرکتی هستیم که شرایط فروش 24 ماهه با اقساط بدون بهره داریم.

سختگیری های وزارت صنعت و تناقض در دستورالعمل ها

شکوهی به بالا بودن هزینه تامین مالی در ایران اشاره کرد و افزود: دریافت تسهیلات نیاز به تضامین زیاد دارد و به علاوه نرخ سود تسهیلات نیز برای فعالیت های اقتصادی بسیار بالا است و لازم است تا نظام بانکی ایران در این خصوص اقدامات مقتضی را در نظر گرفته و فرایند اجرا را تسهیل نمایند.

مدیر بازاریابی آرین موتور اعلام کرد یکی از روش های تامین منابع مالی، توسط کلیه شرکتهای واردکننده و تولیدکنندگان خودرو، کمک گرفتن از منابع مالی مشتریان در خصوص فروش های بلند مدت در قابل ارائه سود مشارکت است. وی با اشاره به سختگیریهای اخیر وزارت صنعت ، اظهار کرد: در این راستا نامه ای از سوی وزارت صنعت ابلاغ شده که با آنچه که در سال 95 از سوی سازمان حمایت ابلاغ شده در تناقض است و در واقع نقطه مقابل دستورالعمل سازمان حمایت است.

وی ادامه داد:درآن دستورالعمل آمده بود که در طرح های فروش اعتباری نرخ سود مشارکت حداقل باید سه درصد بالاتر از حداکثر نرخ سود بانکی باشد این در حالی است که در دستورالعمل وزارت صنعت اعلام شده که نرخ سود باید حداکثر سه درصد بالاتر از نرخ سود بانکی باشد.

شکوهی گفت:حال مسئله این است که پول هایی که از این بخش خارج می شود احتمالا وارد بازارهای طلا، ارز، مسکن و ... می‌شود و وارد بخش تولید نخواهد شد.

محدودیت در ثبت سفارش برای حمایت از تولید داخل

شکوهی همچنین به محدودیت موجود در زمینه ثبت سفارش در سامانه ثبتارش اشاره و خاطرنشان کرد: در حال حاضر امکان ثبت سفارش جدید وجود ندارد و به نظر می رسد که این اقدام با هدف حمایت از تولید داخل صورت گرفته است.

وی همچنین درباره قیمت گذاری خودرو توسط شورای رقابت گفت:هیچ واردکننده‌ای موافق ورود شورای رقابت به بحث نرخ خودروهای وارداتی نیست و در صورت رعایت اصول بازار از واردات گرفته تا ارزش‌گذاری گمرک، ترخیص کالا، هزینه‌های استاندارد و سایر هزینه‌های متفرقه‌ای که واردکننده موظف به پرداخت آنهاست لزومی ندارد نهادی مانند شورای رقابت وارد موضوع شده و برای واردکننده‌هایی که به صورت شخصی فعالیت می‌کنند، اقدام به تعیین نرخ کند.

مدیر بازاریابی آرین موتور در پایان تاکید کرد: واردکننده‌ها نمی‌توانند بدون منطق نسبت به افزایش نرخ خودروهای خود اقدام کنند، زیرا واردکننده‌های دیگری با میانگین قیمتی یکسان، خودروهای مشابه وارد می‌کنند و در صورت بالا بودن قیمت، مصرف‌کننده حق انتخاب داشته و این احتمال وجود دارد که در این شرایط واردکننده بازار خود را از دست بدهد.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۳۵۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام قیمت انواع خودرو / عرضه همچنان ضعیف است

تین نیوز

رئیس پیشین اتحادیه دارندگان نمایشگاه ها و فروشندگان خودروی تهران ضمن تشریح قیمت روز انواع خودرو در بازار گفت: عرضه خودرو همچنان ضعیف است و آنچه درباره تقویت واردات گفته می شود هنوز اثر خود را در بازار نشان نداده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایلنا، سعید موتمنی، رئیس پیشین اتحادیه دارندگان نمایشگاه ها و فروشندگان خودروی تهران از تداوم رکود در بازار خودرو خبر داد و گفت: اوایل هفته جاری قیمت انواع خودرو در بازار تا دو درصد ریزش را هم تجربه کرد اما این کاهش قیمت تداوم نداشت و در اواسط هفته بار دیگر به قیمت های پیشین بازگشت. 

وی افزود: افت قیمتی که در اوایل هفته اتفاق افتاده بوده برآمده از کاهش قیمت ارز و ریزش آن از  رقم ۶۵ هزار تومان بود. 

موتمنی خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۳ قیمت بیشتر خودروهای داخلی، مونتاژی و وارداتی در بازار نسبت به آخرین روزهای سال ۱۴۰۲، افزایش چهار تا پنج درصدی را تجربه کرده است. 

وی تصریح کرد: عرضه همچنان ضعیف است و آنچه درباره تقویت واردات گفته می شود هنوز اثر خود را در بازار نشان نداده است؛ اگر عرضه به اندازه کافی بود، وضعیت قیمت خودرو در بازار متفاوت از امروز بود. 

قیمت انواع خودرو 

رئیس پیشین اتحادیه دارندگان نمایشگاه ها و فروشندگان خودروی تهران در تشریح قیمت روز  انواع خودرو در بازار گفت: اکنون پژو پارس در کانال ۶۷۰ میلیون تومان قرار دارد و قیمت شماری دیگر از خودروها نیز به شرح زیر است: 

۲۰۷ اتوماتیک؛ یک میلیارد و ۸۰ میلیون

دنا؛ یک میلیارد و ۱۵۰ میلیون 

سمند سورن؛ ۷۶۵ میلیون 

شاهین اتوماتیک؛ ۸۶۰ میلیون تومان و دنده ای ۷۶۰ میلیون تومان 

هایما؛ یک میلیارد و ۷۴۰ میلیون تومان 

تارا اتوماتیک؛ حدود ۹۸۰ میلیون تومان 

تارا دنده ای؛ ۷۲۰ میلیون تومان 

کوئیک دنده ای؛ ۴۴۰ میلیون تومان و کوئیک اتوماتیک ۵۳۷ میلیون تومان

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • خبر ویژه برای متقاضیان خودرو‌های وارداتی؛ ثبت‌نام جدید وجود دارد؟
  • غرق در نوستالژی؛ بهترین بازی‌های PlayStation 2
  • اعلام قیمت انواع خودرو / عرضه همچنان ضعیف است
  • اولین دور فروش خودرو‌های وارداتی در ۱۴۰۳ + زمان دقیق
  • محکومیت پنج میلیارد ریالی برای مرغ فروش مشهدی
  • رصد و پایش بازار لاستیک خودرو در یاسوج
  • تهدید جدی سلامت خانواده با طرح «عرضه اینترنتی دارو»
  • تبعات فروش اینترنتی دارو/ تهدید جدی سلامت خانواده با طرح عرضه اینترنتی دارو
  • خودرو میتسوبیشی پاجرو اسپورت 2024 چه مشخصاتی دارد؟
  • زمان عرضه خودروهای وارداتی و خودروهای برقی اعلام شد + جزئیات